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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrobiologia. |
Data corrente: |
12/02/2007 |
Data da última atualização: |
16/09/2009 |
Autoria: |
ROSA, C.; PÉTER, G. (ed.). |
Título: |
Biodiversity and ecophysiology of yeasts. |
Ano de publicação: |
2006 |
Fonte/Imprenta: |
Berlin: Springer-Verlag, 2006. |
Páginas: |
579 p. |
ISBN: |
10-3-540-26100-1 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Antagonistic Interactions Among Yeasts. Yeasts in Soil. Yeast Biodiversity in Freshwater, Marine and Deep-Sea Environments. Phylloplane Yeasts. Yeast and Invertebrate Associations. Yeasts in Extreme Environments. Yeast Biodiversity in the Antarctic. Yeast Biodiversity in Tropical Forests of Asia. Yeast Communities in Tropical Rain Forests in Brazil and other South American Ecosystems. The Biogeographic Diversity of Cactophilic Yeasts. Black Yeasts and Meristematic Fungi: Ecology, Diversity and Identification. Yeasts as Indicators of Environmental Quality. Yeast Biodiversity and Biotechnology.
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Palavras-Chave: |
Levedura; Sour doughs. |
Thesagro: |
Biodiversidade; Fermento. |
Thesaurus Nal: |
biodiversity; yeasts. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01079nam a2200205 a 4500 001 1621295 005 2009-09-16 008 2006 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aROSA, C. 245 $aBiodiversity and ecophysiology of yeasts. 260 $aBerlin: Springer-Verlag$c2006 300 $a579 p. 520 $aAntagonistic Interactions Among Yeasts. Yeasts in Soil. Yeast Biodiversity in Freshwater, Marine and Deep-Sea Environments. Phylloplane Yeasts. Yeast and Invertebrate Associations. Yeasts in Extreme Environments. Yeast Biodiversity in the Antarctic. Yeast Biodiversity in Tropical Forests of Asia. Yeast Communities in Tropical Rain Forests in Brazil and other South American Ecosystems. The Biogeographic Diversity of Cactophilic Yeasts. Black Yeasts and Meristematic Fungi: Ecology, Diversity and Identification. Yeasts as Indicators of Environmental Quality. Yeast Biodiversity and Biotechnology. 650 $abiodiversity 650 $ayeasts 650 $aBiodiversidade 650 $aFermento 653 $aLevedura 653 $aSour doughs 700 1 $aPÉTER, G.
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Registro original: |
Embrapa Agrobiologia (CNPAB) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 127 | |
7. | | ROSA, C. da; SINIGAGLIA, L.; PRETO, G. A. S.; GROHS, D. S. Formation of callus on rootstock cuttings with different substrates during the forcing. In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, n. 2016-1010, 2016.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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9. | | ROSA, C. L. S.; FREITAS, D. G. C.; ROCHA, M. C.; SOARES, A. G.; ABBOUD, A. Qualidade de polpas concentradas de tomates 'heirloom' produzidos sob manejo orgânico. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 9., 2011, Campinas. Ciência de alimentos e qualidade de vida: saúde, meio ambiente e sustentabilidade: resumos. Campinas: UNICAMP, FEA, 2011. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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12. | | FREITAS, D.; ROSA, C.; ROCHA, R.; SILVA, A.; SOARES, A.; ABBOUD, A. Sensory profile of tomato concentrated from 'Heirloom' genotypes produced under organic management. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 9., 2011, Toronto. Conference abstracts. Oxford: Elsevier, 2011. 1 CD-ROM. Ref. P1.1.07.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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16. | | REIS, E. F.; LIMA NETO, V. da C.; GODOY, C. V.; CASTANHO, H. E.; VICENTE, N. G.; ROSA, C. T. Avaliação do controle da ferrugem da soja (Phakopsora spp.) utilizando triazol e mistura de triazol e estrobilurina. Fitopatologia Brasileira, Brasília, v. 29, p. S180, ago. 2004. Suplemento. Resumo apresentado no XXXVII Congresso Brasileiro de Fitopatologia, Gramado, RS, agosto, 2004.Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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17. | | CARPENTIERI-PIPOLO, V.; CASTRO, R. L. de; CAIERAO, E.; SCHEEREN, P. L.; SILVA, G.; ROSA, C. G. da. Avaliação de genótipos de trigo spelta (Triticum aestivum l. Subsp. Spelta (l.) Thell.) Para pré-melhoramento e produto alternativo para compor misturas de farinhas. In: REUNIÃO DA COMISSÃO BRASILEIRA DE PESQUISA DE TRIGO E TRITICALE, 15., 2022. Atas e resumos... Passo Fundo: Acervus, 2023. p. 269-273. Gilberto Rocca da Cunha, Eduardo Caierão, organizadores.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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18. | | ZSCHORMACK, T.; FERNANDES, F. F.; PILLON, C. N.; ROSA, C. M. da; TOMAZI, M.; CONCEIÇÃO, P. C.; BAYER, C. Carbono orgânico total e frações da matéria orgânica em dois solos sob campo natural no sul do Rio Grande do Sul. In: ENCONTRO BRASILEIRO DE SUBSTÂNCIAS HÚMICAS, 7., 2007, Florianopólis, Resumos... Florianopólis: UFSC, 2007. p. 32Tipo: Resumo em Anais de Congresso | Circulação/Nível: -- - -- |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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19. | | ZSCHORNACK, T.; FERNANDES, F. F.; PILLON, C. N.; ROSA, C. M.; TOMAZI, M.; CONCEIÇÃO, P. C.; BAYER, C. Caracterização dos estoques e das frações da matéria orgânica em solos de várzea da Região Sul do Rio Grande do Sul. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA DO SOLO, 31., 2007, Gramado. Conquistas & desafios da ciência do solo brasileira: anais... Porto Alegre: UFRGS: SBCS, 2007. 1 CD-ROM. 5 p.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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20. | | FARIAS, M. de O.; ROSA, C. M. da; DUPONT, P. B.; MATIESKI, T.; CASTILHOS, R. M. V.; PILLON, C. N. Composição elementar de ácidos húmicos isolados da camada superficial de um planossolo háplico, submetido a diferentes sisitemas de manejo. In: ENCONTRO BRASILEIRO DE SUBSTÂNCIAS HÚMICAS, 8., 2009. Pelotas. Resumos... Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2009. p. 49.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 127 | |
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